Skoncuje z fajčením

Skoncuje z fajčením

Existuje mnoho tipov a rád ako skoncovať z fajčením. Avšak nie vždy všetky zaberajú. Je to hlavne z toho dôvodu že ste stále v prostredí kde ste si chodili zapáliť. Či už doma na balkóne, záhrade, na terase, tieto miesta Vás stále nútia k tomu aby ste si zapálili. Tie to miesta však môžete trochu zmeniť aby urobili prvý krok ku zničeniu tohto zlozvyku.

cigareta

· Na miesto kde ste chodili fajčiť zmeňte na zdravé prostredie. Napríklad ak ste chodili fajčiť na balkón, môžete ho ozdobiť rastlinami alebo živými kvetinami. Výhoda je že Vám toto miesto nebude pripomínať že ste tam chodili fajčiť, a skôr sa Vám podarí prestať. Na mieste kde ste chodili fajčiť dajte nový zmysel. Vymeňte staré za nové, a nájdite si novú oázu pokoja a relaxu. Toto miesto môžete využiť na strávenie svojej chvíľky.

kouření

Ak sa rozhodnete že prestanete fajčiť mali by ste zmeniť vzduch. Teda nemyslím tým vzduch ako taký. Všetko čo je napáchnuté cigaretových dymom. Odstráňte všetky popolníky z domu, opere si veci ktoré sú napáchnuté cigaretovým dymom a poriadne si vyvetrajte. Nebudete cítiť dym, a navyše budete bývať vo zdravšom prostredí.

kuřák
· Pokiaľ sa dá, vyhnite sa miestam kde sa fajčí. Možno to znie ako ťažká no dá sa zvládnuť. Ak ste chodili do baru či krčmy kde sa veľa fajčilo, toto miesto už nenavštevujte. Jednak sa Vám vráti chuť zapáliť si, a na druhej strane stretnete známeho od ktoré sa len ťažko odmieta cigareta. Aby ste úplne prestali fajčiť môže robiť veci ktoré ste nikdy nerobili. Napríklad sa môžete venovať športu, alebo si môžete nájsť nové koníčky. Takto Vám rýchlejšie ubehne čas,a nebudete mať chuť,čas a ani pocit zapáliť si. Povedzte nie už teraz. Vy sami musíte vedieť kedy skoncovať z cigaretami. Čím skôr, tým lepšie pre Vás. Tento zlý životný štýl sa dá zvládnuť, ak budete chcieť. Musíte si však uvedomiť že to nepôjde hneď a nebude to veľmi jednoduchá cesta.